Selman Soğuktepe İlkokulu

WEB https://soguktepe.meb.k12.tr
Adres : SELMANKÖY MAH. SOĞUKTEPE KÜME EVLERİ SELMAN SOGUKTEPE ILK OKULU BLOK NO 70 ERGANİ / DİYARBAKIR
VİZYON : Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı; Laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,okuyan,soran,sorgulayan,araştıran,düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden,Başkaların düşüncelerine saygı duyan,aldığı sorumlulukları yerine getiren,Türk kültürüne,örf ve adetlerine sahip çıkan,zoru başarmanın kolay,imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen,paylaşmayı bilen yaratıcı,hoş görülü katılımcı,doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirip bu bireyleri İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : başlama 8:40 bitiş 14:00
Isınma : soba
Servis : Servisle yapılıyor.
Ulaşım : Servis var ulaşımda sıkıntı yok
Yerleşim Yeri : Ergani İlçesi Selman Köyü Soğuktepe Mezrası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 75 km İlçeye 21 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 0
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0